Læs om Bents vej til job

Bent Bjerrup Hansen startede på EGU første gang i 2010. På det tidspunkt havde han nogle udfordringer, som gjorde at han stoppede efter få måneder.

Bent startede i stedet på STU Job, hvor han var i 3 år. Under STU forløbet modnes Bent og hans arbejdsevne bliver styrket gennem praktik. En af praktikkerne er på Logistikcentralen, hvor han bliver en del af arbejdsfællesskabet og hvor han trives med arbejdsopgaverne.

Fire år efter at Bent stoppede det første EGU forløb, starter han igen. Nu som EGU chaufførelev hos Logistikcentralen. Praktikken går rigtig godt. Bent kommer fint ud af det med sine kollegaer og han ”vokser” med de ansvarsområder og opgaver, som virksomheden giver ham. Bent bliver en mønsterelev, som får meget ros.

Bent forsætter med at udvikle sig under uddannelsen og han tilegner sig stort kørekort, anhænger, farligt gods og krancertifikat, ligesom han deltager i kurser indenfor EDB og lager.

Bent har udvist så mange kvaliteter, at Logistikcentralen har tilbudt Bent fast arbejde. I dag er Bent en betroet medarbejder, der viser nyansatte tilrette og Bent fortsætter hans dygtiggørelse indenfor området. Som han selv siger ”da jeg pludselig fik ansvar og folk troede på mig, kunne jeg se det havde en fantastisk effekt på min dagligdag”.