En ny begyndelse…

Kim er en 25 årig ung mand, hvis drøm gik i opfyldelse d. 15. november 2016, hvor han har indgået en 2,5 årig uddannelsesaftale med Syddansk universitet som EGU medhjælper indenfor it support.

Kim har indtil nu været vidt omkring, han har haft rigtig mange skoleskift, har siden 7. klasse været i flere forskellige specialtilbud for besværlige unge, som han selv kalder det. Han har været taget til Nordjylland i en årrække for at gå på STU, hvor han har forsøgt sig med brancher som køkken, tømrer mm., men ikke rigtig fundet det rigtige, der kunne motivere ham.

Kim fortsætter på STU i Odense, da han vender hjem og her kommer han i praktik på syddansk universitet for over 1 år siden, på deres it support kontor. Selvom hans STU stopper får han lov at blive og EGU vejlederen bliver sidste vinter tilknyttet Kim med henblik på at få ham ansat på SDU. It koordinator Henrik Krogh der har den daglige kontakt med Kim på arbejdspladsen og EGU vejlederen har løbende kontakt og møder, og får skrevet de nødvendige indstillinger til direktionen i SDU, hvor der skal redegøres for EGU’s formål og målgruppe og ikke mindst Kims forløb og udvikling. SDU har nemlig ikke tidligere kørt EGU forløb.

Arbejdet og Kims indsats og vedholdenhed bærer endelig frugt, da uddannelsesaftalen skrives under i november 16, og Kim har nu endelig fundet sin hylde, hvor han for første gang nogensinde møder og passer sit arbejde. Lysten til at tage det sociale ansvar, relationen til nærmeste leder og kolleger samt at lave det rigtige match er altafgørende for de sårbare elever, vi har på EGU.

Det bliver et spændende samarbejde og spændende ny branche at få ind på EGU og en ny begyndelse for Kim H. Rasmussen.